Top
Menu Luk

Udfyld her

Lukket idag.
Kontakt +45 7879 2929 Kontakt (EDI portal):

Christian Damgaard

Lektor, ph.d., tandlæge

Christian Damgaard er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet i 2011 og er siden ph.d. fra Københavns Universitet og Harvard University i 2015. Han har i 2017 fuldendt en Master i Implantat Dentistry fra gIDE (Global Institute for Dental Education) og Loma Linda University.

Christian er siden 2019 lektor på Afdeling for Parodontologi, Odontologisk Institut ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet og siden 2021 også forskningsområdeleder for Sektion for Oral Biologi og Immunpatologi, Odontologisk Institut ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet.

Christian er formand for Dansk Selskab for Parodontologi og bestyrelsesmedlem for Scandinavian Society af Periodontology, medlem af EuroPerio10 Committee for European Federation of Periododontology, medlem af redaktionen på det videnskabelige tidsskrift Acta Odontologica Scandinavica samt forfatter til talrige videnskabelige artikler i såvel nationale som internationale tidsskrifter.

Christian Damgaard er forskningsaktiv indenfor parodontologi og underviser på Københavns Universitet og i privat kursusregi både nationalt og internationalt.

I 2018 partner hos Specialtandlægerne Bredgade.

Har du spørgsmål?

Send os en besked og vi vender retur hurtigst muligt.

Brug for hjælp

Kontakt os

Send os en besked og vi vender retur hurtigst muligt

Kontaktformular