Top
Menu Luk

Udfyld her

Åbent i dag fra 08:00 - 20:00
Kontakt +45 7879 2929 Kontakt (EDI portal):

COVID-19

Hos Specialtandlægerne i Bredgade har vi helt normalt aktivitetsniveau og tilbud af behandlinger. Vi følger løbende alle myndighedernes infektionshygiejniske retningslinjer og har sat ekstra tid af til alle behandlinger, så det er trygt og sikkert for alle patienter, at blive behandlet hos os.

Få mere information om, hvordan vi håndterer COVID-19 og opdateringer ved at følge os på facebook (https://www.facebook.com/SpecialtandlaegerneIBredgade).

Christian Damgaard

Lektor, ph.d., tandlæge

Christian Damgaard er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet i 2011 og er siden ph.d. fra Københavns Universitet og Harvard University i 2015. Han har i 2017 fuldendt en Master i Implantat Dentistry fra gIDE (Global Institute for Dental Education) og Loma Linda University.

Christian er siden 2019 lektor på Afdeling for Parodontologi, Odontologisk Institut ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet og siden 2021 også forskningsområdeleder for Sektion for Oral Biologi og Immunpatologi, Odontologisk Institut ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet.

Christian er bestyrelsesmedlem for Dansk Parodontologisk Selskab og Scandinavian Society af Periodontology, medlem af EuroPerio10 Committee for European Federation of Periododontology, medlem af redaktionen på det videnskabelige tidsskrift Acta Odontologica Scandinavica samt forfatter til talrige videnskabelige artikler i såvel nationale som internationale tidsskrifter.

Christian Damgaard er forskningsaktiv indenfor parodontologi og underviser på Københavns Universitet og i privat kursusregi både nationalt og internationalt.

I 2018 partner hos Specialtandlægerne i Bredgade.

Har du spørgsmål?

Send os en besked og vi vender retur hurtigst muligt.

Brug for hjælp

Kontakt os

Send os en besked og vi vender retur hurtigst muligt

Kontaktformular