Top
Menu Luk

Udfyld her

Åbent i dag fra 08:00 - 20:00
Kontakt +45 7879 2929 Kontakt (EDI portal):

COVID-19

Hos Specialtandlægerne i Bredgade har vi helt normalt aktivitetsniveau og tilbud af behandlinger. Vi følger løbende alle myndighedernes infektionshygiejniske retningslinjer og har sat ekstra tid af til alle behandlinger, så det er trygt og sikkert for alle patienter, at blive behandlet hos os.

Få mere information om, hvordan vi håndterer COVID-19 og opdateringer ved at følge os på facebook (https://www.facebook.com/SpecialtandlaegerneIBredgade).

Kursusoversigt

Hos Specialtandlægerne i Bredgade har vi altid vægtet både den postgraduate og den prægraduate undervisning højt.

Det vil sige, at vi underviser tandlægestuderende med henblik på at oparbejde de basale kompetencer, men vi står i høj grad også for at efteruddanne de færdiguddannede tandlæger.

Det giver dem mulighed for at identificere patienter med et avanceret behandlingsbehov, og samtidig at kunne behandle dem.

I 2019 har vi et bredt udvalg af kurser, der spænder over de specialer, vi har i huset. Vi underviser i knoglegenopbygning, behandling af betændelse i mundhulen, implantater, basalkirurgiske teknikker i forbindelse med implantatindsættelse, visdomstandsfjernelse og rodspidsoperationer.

Den primære del af vores kurser bliver afholdt i samarbejde med samarbejdspartnere eller leverandører, men vi har også en del kurser, der foregår i vores lokaler i Bredgade.

Vi samarbejder med premium-brands, herunder implantatselskaber, selskaber, der producerer kunstig knogle og leverandører til tandlægebranchen.

Vi tilbyder desuden inspirationsaftener, hvor vi kort viser, hvad der er af muligheder i et samarbejde med os. Som noget helt unikt tilbyder vi også, at henvisere har mulighed for at komme og følge os i det daglige arbejde.

Desuden underviser vi også i internationale sammenhænge.

Har du spørgsmål?

Send os en besked og vi vender retur hurtigst muligt.

Brug for hjælp

Kontakt os

Send os en besked og vi vender retur hurtigst muligt

Kontaktformular