Top
Menu Luk

Udfyld her

Åbent i dag fra 08:00 - 20:00
Kontakt +45 7879 2929 Kontakt (EDI portal):

COVID-19

Hos Specialtandlægerne i Bredgade har vi helt normalt aktivitetsniveau og tilbud af behandlinger. Vi følger løbende alle myndighedernes infektionshygiejniske retningslinjer og har sat ekstra tid af til alle behandlinger, så det er trygt og sikkert for alle patienter, at blive behandlet hos os.

Få mere information om, hvordan vi håndterer COVID-19 og opdateringer ved at følge os på facebook (https://www.facebook.com/SpecialtandlaegerneIBredgade).

Malene Hallund

Specialtandlæge i tand-, mund- og kæbekirurgi

Malene Hallund er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet i 2001 og har siden videreuddannet sig til specialtandlæge i tand-, mund- og kæbekirurgi fra Rigshospitalet i 2010 med subspeciale i traumatologi fra University of Cape Town, South Africa.

Malene har siden 2006 arbejdet i kirurgisk henvisningspraksis og er afdelingstandlæge på Afdeling for Tand-, Mund- og Kæbekirurgi, Odontologisk Institut ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet. Malene er tidligere formand for Dansk Selskab for Tand-, Mund- og Kæbekirurgi (DSTMK) og har siden 2016 været medlem af først Tandlægeforeningens Årskursus Kollegie og siden den faglige komité for Tandlægeforeningens fagmesse Tandfaglige Dage.

Malene Hallund er forskningsaktiv indenfor oral kirurgi og implantatologi og underviser på Københavns Universitet samt både nationalt og internationalt i privat kursusregi.

I 2012 medstifter af Specialtandlægerne i Bredgade.

 Hør Malene snakke om Precision og digital workflow i videoerne herunder: 

 

 

 

Har du spørgsmål?

Send os en besked og vi vender retur hurtigst muligt.

Brug for hjælp

Kontakt os

Send os en besked og vi vender retur hurtigst muligt

Kontaktformular