Top
Menu Luk

Udfyld her

Åbent i dag fra 08:00 - 20:00
Kontakt +45 7879 2929 Kontakt (EDI portal):

COVID-19

Hos Specialtandlægerne i Bredgade har vi helt normalt aktivitetsniveau og tilbud af behandlinger. Vi følger løbende alle myndighedernes infektionshygiejniske retningslinjer og har sat ekstra tid af til alle behandlinger, så det er trygt og sikkert for alle patienter, at blive behandlet hos os.

Få mere information om, hvordan vi håndterer COVID-19 og opdateringer ved at følge os på facebook (https://www.facebook.com/SpecialtandlaegerneIBredgade).

Lars Pallesen

Specialtandlæge i tand-, mund- og kæbekirurgi

Lars Pallesen er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet i 2000. Han har derudover været forskningsstipendiat på Københavns Universitet, hvor han har arbejdet med knogletransplantater og knoglebiologi.

Lars blev specialtandlæge i tand-, mund- og kæbekirurgi fra Glostrup Hospital/Rigshospitalet i 2009, og har desuden mangeårig almen odontologisk erfaring fra privat praksis og siden 2006 fra henvisningspraksis for oral kirurgi. Han har i 2017 fuldendt en Master i Implantat Dentistry fra gIDE (Global Institute for Dental Education) og Loma Linda University.

Siden 2009 har Lars været gæsteforelæser og afdelingstandlæge på Afdelingen for Tand-, Mund- og Kæbekirurgi på Københavns Universitet. Lars er bestyrelsesmedlem i Dansk Selskab for Tand-, Mund- og Kæbekirurgi (DSTMK), ved siden af dette er han forskningsaktiv og kursusgiver indenfor oral kirurgi og implantologi både nationalt og internationalt.

I 2012 medstifter af Specialtandlægerne i Bredgade.

Har du spørgsmål?

Send os en besked og vi vender retur hurtigst muligt.

Brug for hjælp

Kontakt os

Send os en besked og vi vender retur hurtigst muligt

Kontaktformular