Top
Menu Luk

Udfyld her

Lukket idag.
Kontakt +45 7879 2929 Kontakt (EDI portal):

COVID-19

[COVID-19]
Vi vender nu tilbage til vores normale aktivitetsniveau og tilbud af behandlinger. Hvis din tid tidligere er blevet udskudt pga. COVID-19, kan du forvente, at vi kontakter dig, for at aftale en ny tid. Du er også velkommen til selv at kontakte os på info@bredgade.dk eller telefon 78792929, så vil vi gøre vores bedste for at finde en ny tid til dig. Vi følger løbende alle myndighedernes infektionshygiejniske retningslinjer og har sat ekstra tid af til alle behandlinger, så det er sikkert for alle patienter, at blive behandlet hos os.
Få mere information om, hvordan vi håndterer COVID-19 og opdateringer ved at følge os
på facebook (https://www.facebook.com/SpecialtandlaegerneIBredgade/).

Velkommen til

Special­tandlægerne i Bredgade

Vi er specialister indenfor

Kom med indenfor

Hos Specialtandlægerne i Bredgade leverer vi en førsteklasses behandling i flotte, lyse lokaler, hvor der er højt til loftet, men kort til vores dygtige tandlæger.

Allerede når man træder ind ad døren, mærker man den særlige stemning af kvalitet, tryghed og professionalisme, der er essentiel for en god tandlæge. Hos Specialtandlægerne i Bredgade er du i gode og kyndige hænder.

Specialtandlægerne i Bredgade

Hos Specialtandlægerne i Bredgade har vi mange års erfaring med både udredning, vejledning og behandling af tandproblemer. Vi er et stabilt team af kompetente medarbejdere og tandlæger, der sørger for, at patienten forlader os med et smil på læben.

Læs mere her

Hvorfor vælge os?

Kvalitet, professionalisme og erfaring er afgørende, når der skal behandles alvorlige problemer i tænder og kæber. Derfor er Speciallægerne i Bredgade det naturlige valg, da vi tager hånd om vores patienter og sikrer, at resultat og behandling er tilfredsstillende på alle måder.

Rodbehandling, implantater og rodspidsoperation er nogle af vores specialeområder, og vi ser frem til at hjælpe nye patienter med deres tandproblemer.

Læs mere her

Har du spørgsmål?

Send os en besked og vi vender retur hurtigst muligt.

Brug for hjælp

Kontakt os

Send os en besked og vi vender retur hurtigst muligt

Kontaktformular